søndag den 31. oktober 2010

Ghettoiseringen af Danmark

  Boligblokke som disse i Gellerup skal, hvis det står til regeringen, rives ned, så flere kan få fornøjelsen af ghettomenneskerneDen liberale danskerpolitik, der føres her i landet, er ved at udviske det oprindelige danske folk fra jordens overflade. Med danskerpolitik mener jeg den politik som beskriver, hvem der er en dansker her til lands. Denne politik er nemlig meget liberal. Har du dansk pas, så er du dansker, uanset om du hedder Muhammed og er mørkere end en solformørkelse.

Denne liberale danskerpolitik blev meget godt illustreret da Lars Løkke i sin tale, ved folketingets genåbning i år talte om at rive boligblokke ned. Det skulle så være et løsningsforslag på ghettoproblemet. Men meget tyder på, at den lille statsminister næppe selv har været i nærheden af en ghetto uden PET-agenter. Havde han det, ville han måske vide, at det ikke er boligblokkene, der er noget galt med — men derimod de mennesker, der bor i dem.

Med forslaget vil han sende de racefremmede ud af ghettoerne og ind andre steder i landet, der endnu ikke har ghettotilstande. Men det siger jo sig selv, at når man på den måde river de fremmede ud for at sprede dem ud over lang og rige, så har det blot den følge, at resten af landet kommer til at døje med de racefremmede — og de problemer, der følger med, naturligvis. På den måde bliver hele Danmark en stor ghetto — og derfor kalder jeg det projekt, som politikerne vil iværksætte og for så vidt allerede har gjort, for GHETTOISERINGEN AF DANMARK

Det er det samme projekt politikerne selv betegner som integrationsprojektet. Men integration er jo netop også et pænt ord for befolkningsudskiftning. For når man integrerer en fremmed og gør denne til en såkaldt „nydansker“, så erstatter denne jo den gamle dansker. En integrationspolitik er altså en udskiftningspolitik. Når de forskellige partier overvejer, hvad der er den bedste måde at integrere de fremmede på, så overvejer de også, hvordan man bedst og nemmest muligt skifter den danske befolkning ud med en ny.

At integration er befolkningsudskiftning ses da også af de ækle integrationstiltag, der foretages. Man prøver eksempelvis at presse de fremmede ind i erhvervslivet og dermed skubbe danskere ud. Dette gør man f.eks. ved at stille dem lavere krav og give virksomheder løntilskud, hvis de vil ansætte fremmede på bekostning af danskerne. Man giver integrationspriser, til de virksomheder, der har „udmærket“ sig ved at ansætte særligt mange fremmede. Det kalder politikerne integration — men det er vigtigt, at vi ved, at det reelt er en udskiftning af danskerne til de fremmedes fordel.

Et helt konkret eksempel på ovenstående tendens er, at danske, arbejdsløse lastbilschauffører bliver skoddet til fordel for racefremmede, der ikke engang har lastbilkørekort — dette får de så betalt af staten, så de kan skubbe danskerne bag det store rat væk. For det er reelt, hvad der sker. Alt imens man opkvalificerer fremmede til at kunne overtage danske lastbilchaufførers arbejde, så er der i forvejen danskere, der er kvalificerede til jobbet, der går arbejdsløse rundt. Dette er såkaldt integrationspolitik — eller bare udskiftningspolitik.

Når man foretager disse tiltag; erhversintegration og ghettonedrivninger, så de fremmede kan komme ud til os andre, så er man i gang med at ghettoisere samfundet Danmark. I den forbindelse er det vigtigt at huske på, at det ikke er samfund, der skaber mennesker, men derimod mennesker, der skaber samfund. Derfor vil et „nydansk“ samfund i højere grad komme til at ligne de lande, hvor de „nye danskere“ kommer fra, snarere end det vil komme til at ligne Danmark som vi kender det.

Så hvis integrationsudviklingen fortsætter, så kan vi meget vel stryge alle boligområderne på ghettolisten. I stedet kan vi nøjes med at liste ét enkelt, geografisk område op: Danmark.

Kilder:

4 kommentarer:

 1. Kære Daniel

  "For når man integrerer en fremmed og gør denne til en såkaldt „nydansker“, så erstatter denne jo den gamle dansker. En integrationspolitik er altså en udskiftningspolitik".
  Vil du ikke være venlig, at uddybe din argumentation her, og evt. vedlægge kilder for, at dette skulle være en general tendens? Jeg tvivler...
  Det kan anfægtes ved, at i 00'erne oplevede det danske arbejdsmarkedskapacitet et voldsomt pres, hvilket havde en klar negativ effekt på den danske økonomi (hvilke vismændene også påpegede*). Europas, derunder Danmarks, demografiske udvikling, peger ikke i retning af en øget befolkningstilvækst, hvilket er nødvendigt for at vi kan opretteholde den økonomiske vækst* - et problem der vel kun kan løses ved øget immigration?


  * http://www.dors.dk/graphics/Synkron-Library/Publikationer/Rapporter/Efter%E5r_2007/Rapport/Resume.pdf

  * http://www.eu-oplysningen.dk/upload/application/pdf/f5c845eb/com2005_0094da01.pdf

  SvarSlet
 2. Hej stubb89,

  Ønsker vi en befolkningstilvækst, så kan vi give danskerne et øget incitament til at få børn, f.eks. via økonomiske fordele.

  Hvis vi ønsker en økonomisk vækst, så er det ikke nok bare at skele til kvantiteten, når det kommer til arbejdsstyrken. Det er også nødvendigt at skele til kvaliteten.

  Ovenstående er faktisk også et bevis på udskiftningspolitikken. I Danmark er fertilitetsraten på 1,842 (Ifølge Danmarks Statistiks tal fra 2009). Dette er for lidt, hvis en reproduktion af den danske befolkning skal finde sted.

  Når det danske folk kvantitativt bliver nedjusteret og vi tilmed oplever en racefremmed indvandring, så er det jo simpel logik, at det etnisk danske folk med tiden vil blive en minoritet i eget land. Denne tendens kan med rette kaldes en befolkningsudskiftning, deraf min argumentation, som du henviser til.

  SvarSlet
 3. Hvad synes du om alle de Paraboler de har?
  De sidder jo og glor arabisk TV hele dagen.

  Ellers giver jeg dig ret i det,du skriver.

  SvarSlet
 4. Lad mig starte med at skrive LOL og så poste denne artikel om Demagogi - http://da.wikipedia.org/wiki/Demagogi

  SvarSlet